1. PLANLÆGNING ER ALT
  Uten en detaljert plan som er gjennomtenkt til minste detalj, vil baderomsrenovering være en vanskelig og kostbar oppgave. Start med en analyse av det eksisterende badet: hva er det, hva mangler? Bestem disse punktene ved hjelp av en sjekkliste. Men: det kan godt hende at du ikke får plass til alle ting på det nye badet ditt. Kryss ut tilleggene du kan klare deg uten.
 2. DELTAK DEG SELV HÅNDTRAFFET
  Gjør-det-selv-brukere som deltar i oppussingen, kan spare kostnader. Selvfølgelig trenger du manuelt talent for dette, den som har dette, bør gi en hånd i det minste i helgen.
 3. MINDRE ER MER
  Gitt, drømmebadene i magasinene er flotte – å se på. Det er akkurat det de burde være, vakre å se på. Det betyr ikke automatisk at de også er praktiske. Med overskriften “Less is more” mener vi ikke at du bare skal velge noen få møbler, inventar og lignende, men å redusere hele badet til det essensielle. Velg virkelig gjenstandene du trenger på badet ditt som du ikke kan klare deg uten. Ombygging av badet er en enorm økonomisk kostnad. Det siste du trenger er unødvendige utgifter. Så: behold størrelsen på rommet og prøv å få mest mulig ut av rommet ved å innrede det perfekt.
 4. få tilgang til kunnskap og sammenligne priser
  Legmannens største problem er uvitenhet. Derfor liker han å feilberegne, vanligvis veldig seriøst, når han planlegger kostnader. Finn ut om prisene på badekar, beslag, kloakkrør, speilskap og co. Jo bedre du kan estimere prisene, jo lettere blir det for deg å sette et budsjett. Sammenlign priser på Internett og utvikle en følelse for det perfekte forholdet mellom pris og ytelse.
 5. ENGAGE A PAR OF PROS
  Spar penger ved å ansette dyre fagpersoner? Selv om det høres ulogisk ut ved første øyekast, har gode fagpersoner mange fordeler. Du…
 • kjenner produktene og prisene,
 • ta med mange ideer
 • kan anbefale partnere
 • ha erfaring og se på kunnskap og
 • er fradragsberettiget.

Som nevnt tidligere kan en VVS-profesjonell også være den ultimate profesjonelle som tar seg av alt. I noen tilfeller, spesielt omfattende renoveringer eller oppussinger, kan det til og med spare de berørte mye penger.

 1. FREMTIDEN ER GRØNN
  Nei, fremtidens bad trenger ikke å være grønt, det er ikke en ny, fargerik trend. Det som menes er miljøvern ved å spare strøm og vann:

For eksempel har dusjer, vasker og lignende laget av keramikk overflater som er lett å ta vare på og som krever mindre vann og rengjøringsmidler for å rengjøre.
Moderne lysdioder bruker mindre strøm med høyt lysutgang samtidig.
Vannbesparende tilbehør og et økonomisk dusjhode kaster ikke bort vann.

 1. TIDløs design i stedet for trend
  Møbelprodusenter annonserer gjentatte ganger de siste trendene i spesialmagasiner. Mange av dem vil ikke bare ha gått ut på få år, men vil se nesten kitschy ut. I stedet innred badet ditt med våre tidløse baderomsmøbler, som vil være like moderne om ti år som det er i dag.

Cart

Back to Top