Budsjettkalkulator

Bestemme budsjettet ditt: kostnad vs. verdi

Når det gjelder oppussingskostnader, krever det mye tid å bygge et gjennomførbart budsjett.
Heldigvis har vi bygget den beste kalkulatoren for å få en omtrentlig idé om hva ombyggingsbudsjettet ditt bør være.

Rask budsjettkalkulator

Med vår oppdaterte, brukervennlige og raske kostnadskalkulator for baderomsoppussing, vil du kunne få et komplett kostnadsoverslag i løpet av minutter. Hovedformålet med denne kalkulatoren er å gi norske renovatører veiledning om kostnader til oppussing av bad. Det gir nøyaktige totale baderomsoppussingskostnader, inkludert all materialdesign og profesjonell arbeidskraft.

Avansert budsjettkalkulator

Avansert Hjem Renovering kostnadsberegning gir den nøyaktige kostnaden for en fullstendig ombygging av huset, samt kostnadene for å ombygge et bad, kjøkken, vaskerom og toalettrom. Vår brukervennlige og trinnvise kalkulator gir nøyaktige priser på boligoppussingstjenester. Beregn på forhånd hvor mye moderniseringen vil koste.

Renovasjonskostnadsprosjekt etter prosjektstørrelse

Størrelsen på prosjektet du planlegger å renovere spiller en stor rolle for den totale kostnaden for prosjektet. Større komplette bad, kjøkken, toaletter, vaskerom, boliger som gjestebad, vil typisk koste mer å bygge om. Du kan se de gjennomsnittlige renoveringskostnadene etter prosjektstørrelse nedenfor.

Renovering av bad

Baderomsstørrelse

Gjennomsnittlig kvadratfot

Gjennomsnittlig renoveringskostnad

Halvt bad
18-32 kvm. ft.
$3000 - $10.000
Fullt bad
20-146 kvm. ft.
$7000 - $20.000
Master bad
40-210 kvm. ft.
$14000 - $40000

Kjøkkenoppussing

Kjøkkenstørrelse

Gjennomsnittlig kvadratfot

Gjennomsnittlig renoveringskostnad

Halvt kjøkken
18-32 kvm. ft.
$3000 - $10.000
Fullt kjøkken
20-146 kvm. ft.
$7000 - $20.000
Hovedkjøkken
40-210 kvm. ft.
$14 000 - $40 000

Renovering av vaskeri

Renovering av vaskeri

Gjennomsnittlig kvadratfot

Gjennomsnittlig renoveringskostnad

Halvt vaskeri
18-32 kvm. ft.
$3000 - $10.000
Full Klesvask
20-146 kvm. ft.
$7000 - $20.000
Mestervaskeri
40-210 kvm. ft.
$14 000 - $40 000

Renovering av toaletter

Toalett Størrelse

Gjennomsnittlig kvadratfot

Gjennomsnittlig renoveringskostnad

Halv
Toalett
18-32 kvm. ft.
$3000 - $10.000
Full
Toalett
20-146 kvm. ft.
$7000 - $20.000
Master
Toalett
40-210 kvm. ft.
$14 000 - $40 000

Hus renovering

Husstørrelse

Gjennomsnittlig kvadratfot

Gjennomsnittlig renoveringskostnad

Halvt hus
18-32 kvm. ft.
$3000 - $10.000
Fullt hus
20-146 kvm. ft.
$7000 - $20.000
Mesterhuset
40-210 kvm. ft.
$14 000 - $40 000

Artikler

Les våre siste tanker om oppussing av hjemmet,
fra hvordan du planlegger oppussingen til hjemmedesignideer.

Moderne bad – rent velvære for ditt eget hjem

Badene i dag har ingenting til felles med fortidens rent funksjonelle bad. Tidligere hadde vi badekar, toalett og selvfølgelig servanten.…

Gode lysforhold også på innvendige bad

Husbygging / bad: I boligbygg er innvendige bad uten vinduer i beste fall kompromissløsninger: ventilasjon er vanskelig, uten kunstig lys…

Sett opp drømmevaskerommet ditt med 7 tips

Gjør vaskedagene vakrere og enklere.Med et praktisk vaskerom som perfekt støtter deg i dine oppgaver.Vi viser deg hva du bør…

FAQ's

Svar på noen av spørsmålene vi oftest hører om komplette boligoppussingstjenester.

Ved ombygging av bad Hva kommer først?

Det er best å velge alt av inventar, materialer og finish ned til maskinvaren før prosjektet starter. På den måten vil du ha en virkelig realistisk ide om hvor mye prosjektet vil koste.

Hvor mye bør en baderomsoppussing koste?

Det er vanskelig å fastsette en fast pris for baderomsoppussingen. I snitt koster oppussing av bad om lag 10.000 kroner. Den mest budsjettvennlige ombyggingen kan gjøres for 2500 kr, mens high-end prosjekter kan være på oppover 30 000 kr. Kostnaden vil variere avhengig av omfanget.

Hvor ofte bør du pusse opp badet?

De fleste huseiere pusser vanligvis opp bad hvert 10.-20. år. Et bad bør bygges om hvert fjerde til femte år. Fire til fem år er når farger går ut på dato, inventar begynner å få problemer, og når du begynner å bli lei av utseendet på badet ditt. Hvis du skal selge boligen din eller inventaret ditt må skiftes ut, kan du pusse opp tidligere. Du kan innlemme en ombygging mens du oppgraderer armaturene dine samtidig.

Hvordan ser ombyggingsprosessen ut?

I gjennomsnitt tar et fullstendig oppussingsprosjekt 3-6 måneder å fullføre, men alt avhenger av den totale størrelsen og kompleksiteten til prosjektet, samt hvem du ansetter for å utføre arbeidet og hvor mye arbeid du velger å gjøre selv. .
En god tommelfingerregel: For hver 10 000 kr brukt, regn med at det tar 1-2 uker å fullføre arbeidet.
Men før du utfører noe arbeid, er det planlegging som skal gjøres, entreprenører som skal ansettes, tillatelser som skal trekkes osv. – alt dette tar tid.
Vanlig total tidslinje for ombygging av hjemmet:
Planlegging: 1 måned
Riving: 2 uker
VVS, Elektro og VVS: 5 dager
Innramming og gips: 10 dager
Maling: 1 uke
Skap og inventar: 1 uke
Dører og vinduer: 5 dager
Rent hus og luftventiler: 1 dag
Gulv: 1 uke
Trim og fullfør arbeid: 1 uke
Når alt er sagt og gjort, tok dette prosjektet omtrent 3 måneder å fullføre.

Jeg har laget en plan for ombyggingen av badet mitt. Hvordan begynner jeg å sette det ut i livet?

Når du har brukt opp planleggingsprosessen hjemme, er det på tide å tilkalle fagfolk. Hos Booher Remodeling Company vil vi sette planen din ut i livet og gjøre ditt drømmebad til virkelighet. Kontakt oss i dag på +470000000 for å sette opp en gratis konsultasjon.

Trenger jeg å ha designideer i tankene før jeg snakker med en verdensdesigner for skap

Selv om du absolutt kan henvende deg til en av våre ledere med designideer i hånden, er det ikke nødvendig. Det kan være nyttig å ha en ide om designstiler du liker, men du trenger ikke å forberede dem før du begynner på vår opplevelse med personlig design. En del av vår unike opplevelse er tross alt at teamet vårt designer badet ditt med deg – ikke for deg fordi det er ditt – ikke vårt. Vi er her for å jobbe med deg, for å forestille oss og foredle designideer. Enten du kommer med forberedt materiale eller ikke, kan vi hjelpe deg å gjøre drømmebadet ditt til virkelighet.

Hvordan kan jeg forberede hjemmet mitt?

Mens en ombygging endrer formen til noe (legger til en ny dusj på et eksisterende bad), fokuserer renovering mer på å gjenopprette noe gammelt til god reparasjon.

Hva er forskjellen mellom renovering og ombygging av bad?

Det er mange råd vi kan gi, men det beste rådet vi har til deg er å ha en plan som er laget nøye, gjennomtenkt og grundig. En god plan er nødvendig for at et vellykket bad skal ombygges. Når en plan er laget for denne typen boligforbedring – eller en hvilken som helst annen – vil du ha en klar følelse av hvordan hele prosjektet skal navigeres. Forskning er avgjørende for god planlegging. Det er viktig å se nærmere på ulike produkttilbud før du går inn i ombyggingsprosessen.

Hva er ditt beste råd til meg?

Hos Brodreneskog vil vårt team av designere jobbe sammen med deg gjennom vår personaliserte designopplevelse for å velge de perfekte produktene for ditt bad. Snakk med vennene dine! Det er vanskelig å slå noen få kloke ord fra noen som har fullført det samme prosjektet som du ønsker å gjennomføre. De kan gi deg personlig veiledning basert på deres erfaring, som igjen kan gi deg et utmerket perspektiv for din neste oppussing av badet. Rundt om, jo ​​flere råd du kan få, jo bedre. Vi tilbyr deg vår når du ringer oss, besøker et av våre kjøkken- eller badedesignsentre i Oslo sentrum, eller setter deg ned med en av våre profesjonelle designere under vår opplevelse med personlig design.

Vår enkle prosess for baderomsrenovering

Ikke for å sette et for godt poeng på det, men bad er noen av de mest brukte rommene i huset – og når et er ute av drift i en lengre periode, er ingen fornøyd. Du trenger en entreprenør for baderomsoppussing som vil få jobben gjort raskt, og få det gjort riktig, og det er det Simple Bath gjør. Det er alt vi gjør.

Vårt arbeid

Alle Simple Bath Design Consultants, legger stor vekt på å designe badet ditt. Hver designkonsulent designer personlig over 100 bad i året, noe som sikrer at badet ditt sjekker alle boksene på ønskelisten din. Vi kommer hjem til deg for en grundig konsultasjon og måling av plassen, gir deg et fast pristilbud, og bringer det deretter tilbake til kontoret vårt for å sette sammen en detaljert design. For det meste kan vi gi en fast pris etter første besøk i huset ditt. Etter det inviterer vi deg ut til vårt showroom – som ligger i Oslo sentrum – for å plukke ut alle relevante materialer slik at vi kan ferdigstille designet vårt.