En grunnleggende og raffinert konseptdesign som kombinerer tradisjon og innovasjon som har en tendens til å trekke redundansen som en hyllest til skjønnhet og renhet av linjer og materialer. IRORI (= eldgammel japansk hjemmepunkt innebygd i gulvet som ble brukt til oppvarming og matlaging) den håndterer et kjøkken inspirert til en japansk møbelstil som anser dette interiørmiljøet som omdreiningspunktet for husholdningsenergi. Dette er hvor rytmen til vertikal og horisontal overflater blir konfrontert med naturlige materialer og farger.

Kitchen inspired on ancient Japanese tradition

Det runde røret som igjen tar form som stokk, karakteriserer alle metalliske møbler, fra håndtaket til det store bordet og opp til bakgrunnsbelyst boiserie. Systemet kan utvides eller reduseres kreativt i henhold til de nødvendige dimensjonene.

IRORI er eksklusivt foreslått med håndtak i versjonen av 8 mm aluminiumsdør og er også tilgjengelig i store formater og i tredørsavvisning med en typisk ramme av orientalsk tradisjon. I hele kjøkkenet er forskningen på omfang og harmoni tydelig selv i de små dimensjonene, hvor det er et spill av balanse mellom elementer, materialer og farger.

Forståelse av lys og farge.

A basic and refined concept design

Helt naturlige materialer behandlet i henhold til tradisjon (Shou Sugi Ban)
IRORI gir en uutgitt bok av naturlige materialer ved å starte fra Black Irori Stone og opp til skogen, som er foreslått bortsett fra den røkt almen også i Shou Sugi Ban-prosesseringsteknikken, den hundre år gamle japanske metoden for trebehandling oppnådd ved overfladisk karbonisering . Resultatet er gitt av et elegant svartbrunt farget tre, hvor intensiteten avhenger av tresorten og av hvor lenge og dypt forbrenningsprosessen har vart.

Å velge møblene dine først hjelper deg med å finpusse på en palett mer naturlig. Hvis du synes du graverer til virkelig sterke, lyse farger på stolene og sofaene dine, er en nøytral veggfarge lett å style mot. Men hva om du blir forelsket i en sofa – som, hodet på hælene, ikke kan spise, ikke kan bli forelsket i denne sofaen – og den kommer bare i nøytrale farger? Sofaen og du hører sammen, så den kommer hjem. Men du vil kanskje endre veggfargen for å imøtekomme denne uventede planendringen. Husk: malingsalternativene er uendelige, men møbler kommer i et bestemt utvalg av former og farger.

Handlekurv

Back to Top