Badene i dag har ingenting til felles med fortidens rent funksjonelle bad. Tidligere hadde vi badekar, toalett og selvfølgelig servanten. Det var da den eneste og vanlige baderomsinnredningen og målestokken for alle ting. I dag derimot, i tillegg til badekaret, er dusj og toalett baderomsmøbler og tilbehør badelagets designelementer. På denne måten formidler dagens bad en ny funksjonalitet med samtidig feel-good atmosfære, som ligner atmosfæren i stuer og soverom. Rommet er ikke bare der for kroppsrensing, men også for avslapning og hvile.

Hvor mye tid bruker vi på badet
Fordi det i dag dreier seg mye om avslapning, helse og restitusjon, er den følelsesmessige effekten mer og mer viktig for oss. Et bad gir et betydelig bidrag til dette. I følge de siste observasjonene og studiene har lengden på badet økt betydelig, da det er naturlig for oss å nyte avslapning og revitalisering gjennom badet. Dette betyr at badet ikke lenger bare er det rent funksjonelle rommet for nødvendig personlig hygiene, men også rommet der vi kan slappe av og som vi blir bortskjemt med. Så tiden vi bruker der har økt betydelig.

For øvrig gjelder dette ikke bare den mye lengre tidsperioden kvinner vanligvis bruker badet; menn har også oppdaget disse fordelene. Det er nå også et stort antall pleieprodukter spesielt for menn. Badverdenen har dermed også steget til en annen status for menn. Ifølge en undersøkelse bruker menn nå mer tid på badet enn kvinner. Kvinnene 26 minutter og mennene 30 minutter. Det er allerede overraskende!

Kombinasjonen av baderomsmøbler og tilbehør
Hvis du vil glede deg over alle disse fordelene og fasilitetene, er selvfølgelig atmosfæren til baderomsmøblene og tilbehør viktige faktorer. En annen faktor som ikke bør undervurderes er verdistigningen på en eiendom; fordi verdien på en eiendom økes av et velværebad med velværeatmosfære.

Innovative servantformer laget av utsøkte materialer, høyblanke fronter og smarte uttrekk i møblene er dagens orden i dag. Dagens utvalg av farger og materialer er nesten uuttømmelig. Til tross for all moderne design har dagens baderomsmøbler en mye høyere funksjonalitet og gjennomtenkt organisasjonsrom i overflod. Dette gjelder alle moderne baderomsmøbler som overskap, høyskap og spesielle speilskapssystemer.

I spesialavdelingene til spesialisthandelen og i møbelbutikkene, men også i økende grad i internettbutikkene til badespesialistene, er alle tenkelige designvarianter tilgjengelige, slik at alle garantert vil finne noe for deres smak.

For dagens kunder betyr det bortskjemt. Det er nesten umulig at ikke alle kan finne badet som nøyaktig oppfyller deres individuelle krav!

Cart

Back to Top